Vrouwenpoli Boxmeer is zowel per auto als met openbaar vervoer goed bereikbaar. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid beschikbaar

Met eigen vervoer

Vanuit het zuiden (Venlo) via de A73: afslag 6, Boxmeer. Aan het einde van de afslag gaat u naar rechts. Bij de rotonde gaat u rechtdoor, over het spoor, bij de stoplichten rechtdoor. Na 200 meter links afslaan (tegenover Pennings, Sanidrome). Dit is de Gerard Doustraat.
Vanuit het noorden (Nijmegen). Via de A73 tot aan knooppunt Rijkevoort. Ga naar de A77 (richting Gennep, Keulen); Neem de eerste afslag, afslag 1, Boxmeer. Aan het einde van de afslag links. Ga rechtdoor bij de rotonde, ga rechtdoor bij de tweede rotonde. Na 400 meter rechtsaf slaan (Frans Halsstraat). Na 150 meter (voor de brandweerkazerne) links afslaan. Dit is de Gerard Doustraat.

Met de trein

Via de Maaslijn tussen Nijmegen en Roermond, uitstappen bij station Boxmeer. De loopafstand naar de praktijk is 750 meter. Als u met de rug naar het station staat gaat u naar links, dit is de Stationsstraat. Aan het einde van de straat naar rechts, Spoorstraat. U loopt nu steeds rechtdoor, bij de stoplichten rechtdoor. Na 200 meter linksaf slaan (tegenover Pennings Sanidrome), dit is de Gerard Doustraat.

Met de bus

Vanuit de omliggende dorpen zijn diverse busverbindingen met Station Boxmeer. Stap uit bij Station Boxmeer en volg de routebeschrijving als bij ‘met de trein’.

Contactgegevens Vrouwenpoli & Thermografie

Onze praktijk is telefonisch het beste bereikbaar tussen 9.00 en 12.00 uur.

Vrouwenpoli®

Vrouwenpoli Boxmeer
Gerard Doustraat 4A
5831 CC BOXMEER

Thermografie

Hotel Klooster Elsendael
Dr. Peelenstraat 8
5831 EG BOXMEER
AGB-code: 22227308